3 sjove og billige ting du kan lave som fattig studerende

3 sjove og billige ting du kan lave som fattig studerende

juni 15, 2021 0 Af admin

Savner du tit at kunne lave noget som studerende, fordi du ikke lige har penge nok på kontoen til bare at købe billetter eller lignende til sjove arrangementer? Frygt ej. For her kommer vi nemlig med et par gode bud på billige aktiviteter, som du kan lave, når du er på SU og ikke har meget tilovers hver måned.

 

Læser du bl.a. matematik i skolen, kan du her finde en formel for areal af cirkel, hvis du en dag får brug for det.

Tag til gratis koncerter

Først og fremmest kan du undersøge, om der skulle være nogle gratis koncerter, du kan tage til. Der kan tit være gratis arrangementer, som du har mulighed for at deltage i kvit og frit. Det er naturligvis ikke de største navne, der optræder, men det kan være utroligt hyggeligt, og så får du oplevet nogle bands og musikere, du ellers ikke ville have hørt.

 

Det er klart, at der er flere af disse events i de store byer. Men selv i de mindre byer rundt omkring i landet, kan der være flere gratis koncerter hver måned, så det er værd at holde øje med dine lokale spillesteder.

Hold filmaften med venner og veninder

En anden god idé kan være at holde en filmaften med venner og veninder derhjemme. Her er der ikke brug for andet end en god film, nogle snacks og ellers en masse gode venner og veninder.

 

Det er meget let at få arrangeret, og så længe der bare er siddepladser til alle, går det nok. Det kan være et sjovt og gratis alternativ til noget, I kan lave som vennegruppe, hvis der ikke lige er nogle af jer, der har penge på kontoen til de store udskejelser.

Dyrk sport

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at komme i gang med at dyrke sport. Skal du melde dig ind i en klub, koster det naturligvis et kontingent, og du skal betale for lidt udstyr. Men der er jo også sportsgrene, du sagtens bare kan gå i gang med at dyrke selv.

 

Det kan eks. være løb, hvor du bare skal snøre dine løbesko og komme ud på landevejen. Ellers plejer et kontingent i sportsklubber heller ikke at være så dyrt igen, så måske kan du finde pengene til et medlemskab, hvis du kigger godt efter eller får sparet sammen til det.