Brug sommeren på at få din drømmehave

Brug sommeren på at få din drømmehave

februar 25, 2021 0 Af admin

Hvis du er heldig nok til at have en have, så har du måske flere gange overvejet, hvordan du skal bruge den. Selvom mange af os har haver, så er det langt fra os alle, som udnytter den særlig godt. Hvis du gerne vil have mere ud af din have, så kan du overveje at bruge noget af sommeren på at lave din drømmehave. Du kan læse mere om, hvad du kan lave ved din have her.

Skab plads til afslapning

Der er mange af os, som bruger vores have til at slappe af, når det er godt vejr. Hvis du ikke er typen, som kan lide at ligge direkte på græsset, så kan du overveje at bygge noget i din have, som du kan ligge på. Hvis du gerne vil gøre det så nemt, som muligt, så kan du finde nogle flotte havemøbler, men du kan også sagtens lave noget selv.

Hvis du har et par træer i din have, så kan du overveje at hænge en hængekøje op. De er behagelige at være i, og for det meste er de også nemme at hænge op. Hvis du vælger en hængekøje, så kan det være en god ide at tage den ned igen, når det bliver efterår, så den holder sig flot længere. Det skyldes, at det våde vejr godt kan være hårdt på især stof.

Lav en flot have ved at plante forskellige blomster og planter

Noget af det bedste ved en have er, at du har mulighed for at plante en masse forskellige blomster og planter. Når du bestemmer dig for at plante blomster, så kan det være en god ide at undersøge, hvilke blomster, som passer bedst til det danske klima. Det gør det for det meget nemmere at holde sine planter i live. For eksempel er kirsebærlaurbær etna meget gode til den danske vej. Hvis du har et drivhus, kan du også sagtens plante forskellige grøntsager, som tomater. Det er ikke alle, som har decideret bed i deres drivhus, men det behøver man heller ikke. Du kan sagtens finde kapilærkasser, som gør det nemt at vande dine planter, så de ikke tørrer ud. Hvis du ikke synes, at de er så flotte i sig selv, så kan du også sagtens finde kapilærkasse skjulere. For at være sikker på, at planterne får de rette næringsstoffer, er det en god ide at bruge flydende gødning til kapilærkasser. Så er du mere sikker på et godt resultat.