Derfor skal I indføre en frugtordning på arbejdspladsen

Derfor skal I indføre en frugtordning på arbejdspladsen

december 9, 2022 0 Af admin

I de seneste år er det blevet mere og mere populært at have en frugtordning på arbejdspladsen. Det er ikke uden grund, for der er mange fordele ved det. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de vigtigste fordele ved en frugtordning. Hvis du endnu ikke har overvejet at indføre en frugtordning på din arbejdsplads, så burde du læse med her. Firmafrugtordning er en smart løsning, og du kan klikke ind på linket for at læse mere om, hvordan det foregår i praksis.

Forbedret sundhed

En frugtordning på arbejdspladsen tilskynder medarbejderne til at træffe sunde kostvalg. Frugt er fuld af essentielle vitaminer og mineraler, som er vigtige for at opretholde energiniveauet, styrke immunsystemet og fremme et godt helbred generelt.

Øget produktivitet

Undersøgelser har vist, at flere frugter på arbejdspladsen kan øge produktivitetsniveauet på grund af øget energi og fokus på grund af de næringsstoffer, der findes i frugterne. Desuden tyder forskning på, at indtagelse af visse typer frugt kan bidrage til at reducere stressniveauet, hvilket yderligere kan fremme koncentrationen i løbet af dagen.

Styrkede teamrelationer

Når kolleger deler sunde snacks som f.eks. frugt sammen, er det med til at opbygge teamrelationer, da alle deltager sammen, samtidig med at de nyder godt af de næringsrige fordele ved at gøre det. Denne positive energi kan være med til at styrke teamets relationer.

Fremmer velvære

En frugtordning på arbejdspladsen tilskynder medarbejderne til at være opmærksomme på deres eget helbred og velbefindende og fremmer dermed et godt mentalt helbred. Det er vigtigt for arbejdsgiverne at tilskynde til sunde livsstilsvaner på arbejdspladsen for at bevare en motiveret og produktiv arbejdsstyrke.

Reducerede omkostninger

Ved at indføre en frugtordning kan arbejdsgiverne reducere de snackrelaterede udgifter ved at erstatte usunde snacks med sundere alternativer som f.eks. frugt. Desuden kan det være muligt at opnå yderligere besparelser ved at forhandle mængderabatter med leverandørerne eller endda lade medarbejderne skiftes til at købe frugt hver uge. Frugtordning på arbejdspladsen med levering af frugt til virksomheder er naturligvis også en mulighed, som flertallet vælger, da frugtordningen på denne måde forløber helt automatisk.

Forbedret arbejdsmoral

Hvis medarbejderne får adgang til gratis næringsrige snacks på arbejdspladsen, kan det øge moralen og styrke, at deres arbejdsgiver bekymrer sig om deres velbefindende. Dette kan igen føre til en forbedret arbejdsmoral, da medarbejderne føler sig værdsat, respekteret og værdsat.

Miljømæssige fordele

En frugtordning på arbejdspladsen mindsker behovet for individuelt indpakkede snacks. Det betyder mindre affald fra emballagematerialer og mindre energiforbrug fra produktion, transport og nedkøling af fødevarer.