Dette skal du vide, inden du begynder din træningsrejse

Dette skal du vide, inden du begynder din træningsrejse

marts 15, 2022 0 Af admin

Dette skal du vide, inden du begynder at træne

Det er sundt at træne, både for kroppen, men også for sindet. Men hvordan kommer du i gang, og hvad skal du være opmærksom på, når du starter? Det giver vi nogle konkrete råd til i dette indlæg.

Hvad du spiser, er det vigtigste

Mange tror, at bare man træner, så er man meget sundere. Sådan hænger det desværre ikke sammen. Det man spiser, er nemlig det vigtigste overhovedet, når det kommer til din træning. Hvis man ikke spiser nogenlunde korrekt, så kan man potentielt set ende med slet ikke at se fremskridt.

Vi anbefaler, at man downloader en app, hvor man kan holde øje med hvad man spiser, og også indtaste hvad sine mål er. På den måde bliver man hjulpet godt på vej fra start, uden man skal til at spise efter en kostplan.

Kosttilskud kan være fine

Kvag at det vigtigste ved din træning er det du spiser, så kan det være, at du overvejer at købe kosttilskud som proteinpulver, proteinbarer eller andet. Dette kan også være meget fint, det er bare vigtigt, at du ikke udskifter hele din kost med dem. Kosttilskud er et fremragende supplement, men det skal også kun være et supplement.

Det vil altid være bedre for dig at spise rigtig mad, da det giver kroppen noget at arbejde med fremfor bare en proteinbar eller en gang proteinpulver mixet med mælk.

Husk din søvn

Hvis du er en af dem, som ikke sover særlig meget, så er det bare med at komme i gang. Det anbefales, at man sover som minimum 8 timer hver nat. Dette er endnu mere vigtigt, hvis du træner. Det er det fordi ens krop restituerer når man sover. Hvis man ikke får den nødvendige søvn, så giver man altså ikke sin krop den nødvendige hvile, som hjælper en med at få de resultater man ønsker.

Udover kroppen restituerer, så er søvn også med til at give en et sundere liv, da man kan få mere energi i hverdagen, og ikke blive drænet på sammen måde.