Få solgt huset hurtiger, når du har fået det malet

Få solgt huset hurtiger, når du har fået det malet

februar 2, 2021 0 Af admin

Tid til at sælge huset – så skal der males!

Hvis du står klar til at sætte huset til salg, så ved du at der er mange penge oppe at flyve, og det er både udadgående og indadgående. Derfor er det om holde hovedet koldt og træffe gode beslutninger i den næste periode. I denne artikel vil vi give dig et par nyttige tips, som er gode at have med når man skal sælge sit hus eller sin lejlighed. 

Forhandling eller til prisen

Det er meget almindeligt, at man som sælger får bud der går langt under den pris man har bedt om. Det betyder ikke nødvendigvis fordi at man har sat prisen for højt, det er også muligt at man bare løber på nogle der ikke er blege for at tage en chance for at få en ejendom til lavpris. Uanset hvad risikerer du at skulle forhandle, men jo større chance du har for modsat at lokke flere købere til  på samme tid, jo bedre er dine chancer for at de byder hinanden op indbyrdes. Derfor skal du naturligvis fokusere på at optimere fremstillingen af din ejendom. Det vil koste noget her og nu, men de penge kan så rigeligt komme igen når huset eller lejligheden kommer på markedet.

Et pænt ydre og indre

Det er helt basalt, at man som sælger skal rydde op og sørge for at der er rent, når der er en fremvisning. Det vil mægleren også fortælle dig. Herudover er det værd at overveje, om der er nogle fejl og mangler ved huset, som du kan udbedre inden huset bliver sat på markedet, og får lavet tilstandsrapport. På den måde kan du løfte en potentiel byrde fra købers skuldre, og præsentere et hus, der virker alt i alt mere i orden end konkurrenternes. En af de ting, som er rigtig godt givet ud, det er en frisk omgang maling indendørs, og eventuelt også udendørs. 

Maling pynter

Frisk maling udstråler nyt, og det er som et hvidt lærred som de potentielle købere nemt kan bruge når de skal projicere deres egne drømme og ideer. Det er fundamentalt set det du skal vække i køberne, deres drømme og forhåbninger skal have frit spil. Udover rengøring og oprydning, så er der intet der giver grobund til dette som en omgang ny maling. Det er her afgørende, at du ikke selv begynder at male, med mindre du selv er professionel maler. Det pletfrie resultat er nemlig det vi stræber efter her, det er kun det der vil give indtrykket af et nybygget hus, der er helt klar til indflytning. Det er heldigvis blevet rigtig nemt at finde en lokal maler fra Vejle, og et par klik på nettet vil nemt føre dig til sider, der giver en oversigt over maler, og tilbyder at indhente tilbud fra disse. Du skal blot kort præsentere dit behov, og så kan du vente på at tilbuddene tikker ind. Det er bare om at komme i gang, så du kan få solgt huset til prisen eller over!