Solstrejf eller regnbyger? Tjek vejret før du drager ud

Solstrejf eller regnbyger? Tjek vejret før du drager ud

september 25, 2020 0 Af admin

Når du går på opdagelse i Århus, er det godt at vide, hvad vejret byder på. Kommer solen til at skinne fra en skyfri himmel? Bliver det heldagsregn, eller drypper det bare lidt?

Måske skal du med færgen til Sjælland, eller en tur over broen og vil gerne vide, hvor meget det blæser. Skal du pakke vindjakken ned, hvis du skal ud på dækket? Eller skal du hellere have solbrillerne frem?

Med en mobil i hånden er du godt forberedt på både solstrejf og regnbyger. For med et enkelt klik kan du nu få styr på vejret i Århus.

Intet vejr er dårligt vejr

Det er, som de siger. Der findes ikke dårligt vejr. Kun dårlig påklædning. Så lad ikke vejret i Århus snyde dig for at gå på opdagelse i byen.

Århus er en by, som byder på det hele. Shopping, kultur og god mad. I byens centrum finder du alt fra high-street til specialbutikker, og i latinerkvarteret kan du finde små butikker med egne mærker og gøre gode genbrugsfund.

AROS og Moesgaard er vel nok de mest kendte museer i den jyske hovedstad. Men snyd ikke dig selv for alle de andre spændende museer og gallerier byen også byder på.

Og så er der maden. Århusianerne er glade for at spise ude. Hvis vejret i Århus tillader det, er der masser af muligheder for at spise på en af byens små fortovscafeer. Og hvis det regner, kan du altid trække indenfor og nyde den indendørs stemning af Århus.