5 fede ideer til herreturen

5 fede ideer til herreturen

august 23, 2022 0 Af admin

Skal du planlægge den næste herretur, men mangler du ideer? Der er mange sjove og underholdende ting, som du kan planlægge, men det kan være svært at vælge. Det kommer nemlig meget an på, hvad din gruppe godt kan lide at lave. Vi har derfor her samlet 5 ideer til herreturen, som dækker lidt af hvert – både de mere ”almindelige” aktiviteter og så også nogle mere vilde. Her kan du helt sikkert få nogle gode ideer til jeres næste herretur!

Escape room

Søger du efter en udfordrende og anderledes oplevelse med drengene? Så er et escape room en fed aktivitet! Her skal I nemlig samarbejde om at slippe ud af et mystisk rum, inden tiden løber ud – bl.a. ved at bruge jeres nysgerrighed, logiske og kreative sanser og naturligvis jeres samarbejdsevner. Der findes mange forskellige slags escape rooms, så du kan helt sikkert finde én, der passer til din drengegruppe.

Øl-, gin- eller vinsmagning

Er I mere til øl, gin eller vin? En øl-, gin- eller vinsmagning er den perfekte nede-på-jorden-aktivitet, hvor der også er mulighed for masser af hygge og grin med vennerne. Alkohol går man jo aldrig galt i byen med på en herretur, og på en øl-, gin- eller vinsmagning er det hele aktiviteten. Her er der også rig mulighed for at finde en ny favorit til de kommende herreture!

Gokart

Skal der gå lidt konkurrence i den? Tag dine kammerater under armen og med ud på gokartbanen. Her er der fart over feltet og rig mulighed for en masse sjove konkurrencer, hvor I kan finde ud af, hvem der en gang for alle er den bedste racerkører. Det er også en fed måde at finde ud af, hvem der skal give den første øl efter turene rundt på banen! Vi kan her anbefale Vandel Gokart, som har en af de fedeste baner i hele Danmark. Læs mere om faciliteterne.

Paintball

Skal I ud at dyrke lidt sjov motion sammen? En dag med paintball giver hurtigt mange skridt på skridttælleren – og her er der altid god energi og action for alle pengene. Der er også rig mulighed for lidt intern konkurrence ved at se, hvem der kan ramme flest, hvem der er bedst til at undgå at blive ramt og meget mere. Her kan det også være en idé at sætte lidt på højkant, f.eks. en lækker middag på en god restaurant, så der er lidt ekstra at kæmpe for!

Faldskærmsudspring

Skal det gå lidt mere vildt for sig og sug i maven? Så er faldskærmsudspring da lige noget for jer! Det er dog en aktivitet, der er ret vild, så det er nok en god idé lige at aftale det med dine kammerater, inden du bestiller tid. Det er dog en oplevelse for livet at mærke vinden i håret og flyve gennem luften, og det er en fantastisk udsigt på vej ned. Det er garanteret adrenalin lige i blodet!