Det Faglige Hus: En fagforening for alle

Det Faglige Hus: En fagforening for alle

februar 22, 2020 0 Af admin

Der findes utrolig mange forskellige fagforeninger og a-kasser på det danske marked. Nogle har en vis tilknytning til et politisk parti eller en religion. Mens andre holder sig uafhængige af sådanne holdninger og samarbejder.

Derudover er nogle fagforeninger specifikt rettet mod visse typer af arbejde, for eksempel universitetsuddannede eller håndværkere. Hvad der tiltaler en mest i valget af fagforening er selvfølgelig individuelt.

Det Faglige Hus

En fagforening som Det Faglige Hus, ønsker ikke at lade sig influere af en speciel politisk eller religiøs holdning og er har derfor valgt at være uafhængig af disse. Derudover er det en fagforening hvor alle kan være medlem, uanset hvilket form for arbejde man har. Faktisk er det også muligt at være medlem her, hvis du er under uddannelse eller er selvstændig erhvervsdrivende. Derfor har de også rigtig mange medlemmer, nemlig over 100.000, og er faktisk stigende i antallet af medlemmer som de har.

En anden ting som Det Faglige Hus bryster sig af er at de er den billigste fagforening i Danmark. Hvilket man blandt andet kan se på deres hjemmeside.

Både fagforening og a-kasse

Det at være medlem af en fagforening eller en a-kasse, er to forskellige ting, som beskytter dig på forskellige områder. Når man er medlemskab af en fagforening vil man få hjælp til når og hvis du kommer i problemer på din arbejdsplads, mens det at være medlem af en a-kasse hjælper dig hvis du skulle gå hen og blive ledig. Men begge dele er noget du kan få hos Det Faglige Hus, så er det op til dig om det kun skal være den ene ting eller om du ønsker et samlet medlemskab.

Det Faglige Hus kan tilbyde dig hurtig hjælp. Med de 400 ansatte de har, gør de hvad de kan for at svare indenfor få minutter når du ringer og svare på mails indenfor den dag du har sendt dem. På den måde får du de bedst mulige forhold for at få den nødvendige hjælp til de problemer du står med i forhold til dit arbejde.

De kan hjælpe dig med alle mulige former for problemer. Det kan være alt fra at du får udbetalt dine sygedagpenge, finde ud af hvordan din arbejdsevne er efter en ulykke og karrieresamtaler til hvordan du skal fortsætte din karrierer.

Til de studerende

Er man studerende og vælger at være medlem af Det Faglige Hus, så er dette gratis indtil din uddannelse er færdiggjort. Dog betyder dette ikke at du vil kunne få hjælp gennem din fagforening, skulle der opstå problemer med din uddannelse eller sågar på dit fritidsjob. Når du er færdig med din uddannelse vil du så begynde at betale for dit medlemskab.

Noget andet man som studerende kan nyde gavn af, er at det også er muligt at få gode aftaler på forsikringer gennem et medlemskab hos Det Faglige Hus.

På den mere sjove side er det også muligt at få gode tilbud på sommerhuse og billetter til sportsarrangementer. Så ren underholdningsmæssigt har det også sine fordele af være medlem hos dem.