Giv din konto et lille pusterum i julen

Giv din konto et lille pusterum i julen

december 11, 2021 0 Af admin

Julen er en hård måned når det kommer til din konto, der er langt flere udgifter end normalt.

De fleste kender julen som en dyr måned. Der skal købes en masse gaver, og der skal købes en masse hygge. Det betyder at ens konto bliver lidt mere stresset end den plejer. Det er dog heller ikke en særlig smart eller billig løsning at tage lån. Det drukner tit i gebyrer og gør det bare endnu mere dyrt. 

Du kan dog i dag vælge en smart afbetalingsløsning, som du kan bruge til onlinekøb. Det er stort set det samme som at købe ind med sit kredit kort. Pengene trækkes bare ikke fra din konto, de samles i på en konto hvorfra de kan afbetales. Der er i dag langt over 3000 onlineshops der understøtter disse koncepter og du kan stort set købe alt mellem himmel og jord. Uanset om du skal købe, tøj, sko, strømper, værktøj, vinterdæk, legetøj, mad, frækt lingeri, indretning ja endda sexlegetøj, så er det muligt. Det sørger for at din konto ikke bliver helt kørt i sænk. Faktisk kan det betyde at du kan nyde julen noget mere. 

Hvordan virker det ?

Det virker stort set på samme måde som når du skal købe ind med mobilepay eller et kredit kort. Du handler i de forskellige onlineshops som du plejer. Når du så kommer til kurven vælger du blot din afbetalingskonto som betalingsmiddel. Har du ikke allerede en kan du hurtigt med nem id oprette den. Når betalingen er gennemført er alt stort som normalt. 

Det der er anderledes er at du på din konto du har oprettet nu kan afgøre hvordan du vil betale tilbage og hvor hurtigt. Har du samlet 10 køb der og handlet for 5000 kan du dele det op i 10 bidder, der gør at du afbetaler igen over 10 månder.