Huskeliste til konfirmationen: Den komplette guide

Huskeliste til konfirmationen: Den komplette guide

januar 24, 2021 0 Af admin

Der kan være mange ting, man skal huske, når ens børn skal konfirmere. Derfor kommer her den komplette guide, så du er sikker på at huske det hele.

Gæsteliste og invitationer

Det første der skal ske, er, at der skal være styr på gæstelisten. Det er vigtigt, at I får sendt invitationer ud i god tid, så folk kan nå at reservere datoen. Dernæst kommer, at der skal laves en bordplan. Her kan det være svært at regne ud, hvad den bedste placering for alle parter er, så det kan godt tage lidt tid. Det er også omkring nu, I skal finde en toastmaster, der kan arrangere alt det, der skal være af underholdning i løbet af aftenen.

Ønskeliste

Sørg for at bede din datter eller søn om at lave en ønskeliste i god tid. Det kan være at finde på så mange ønsker i så tidlig en alder, men så er det heldigt, at de fleste også bliver rigtig glade for penge.

Fastlæg budget

Det er vigtigt, at man har et budget at gå ud fra, når man skal planlægge en konfirmation. Det er en dyr fornøjelse, men det er også en, dine børn kun kommer til at opleve én gang. Derfor er det vigtigt, at der ikke bliver sparet for meget. Det kan være svært at få råd til at finansiere en konfirmation, men det som sagt synd for barnet (eller snart voksne!), hvis der bliver sparet på fornøjelserne. Derfor er rådet: lån penge nu og giv dit barn den konfirmation, han eller hun fortjener.

Bestil lokaler

Der skal naturligvis være et lokale til at holde festen i – det er klart! Dette er nok noget af det, der koster allerflest penge. Derfor kan det også være nødvendigt at låne penge. Lån nu hos Pengeland, så I kan holde festen et ordentligt sted. Måske din datter eller søn allerede har en idé om, hvor de gerne vil holde festen? Det er desuden vigtigt at være i god tid, hvor de gode steder kan være reserveret flere år frem!

Menu

Der skal sammensættes en menu til gæsterne til konfirmationen. Det kan være at din datter eller søn har en livret, så er det jo en oplagt mulighed at tænke på denne, når menuen skal sammensættes.

Underholdning

Til konfirmationer er der naturligvis også noget underholdning, og er du forælder, så skal du også helst kunne komme med noget godt underholdning. Det vil typisk være en sang eller en tale – måske det er begge dele?

Konfirmationstøj

Noget af det, der også er dyrt, når man skal holde en konfirmation, er tøjet. Du kan næsten ikke være det bekendt, hvis det er her, I går på kompromis rent økonomisk. Det er første gang, din datter eller søn får lov til at få så flot tøj – og tænk bare hvor meget de går op i det!

Nu har du forhåbentligt et godt overblik over, hvad der skal til, før man kan holde en rigtig konfirmation. God fest!

lån nu hos Pengeland

lån penge nu