Med ravlygte på ravjagt

Med ravlygte på ravjagt

juli 27, 2021 0 Af admin

Vælg den rigtige ravlygte

Når du skal vælge en ravlygte til din ravjagt, så er det vigtigt at sætte sig ind i de forskellige muligheder for der findes rigtig mange forskellige modeller og det første du skal tage stilling til er om du vil have en håndholdt ravlygte eller en rav pandelampe. For det første er det vigtigt at beslutte om jagten foregår på land eller i vand og skal du gå i vandet er en rav kese at foretrække. De forskellige lygter har forskellig styrke i lyset, som kaldes keglestyrke. Keglestyrke angives i tal fra 0-10, hvor 10 er det kraftigste. Du skal have en kraftig keglestyrke i lygten, hvis du skal lede efter rav i vandet, så du skal lyse dybt ned. Du kan også få ravlygter og rav pandelygter, der er egnet til både land og vand.

Vælg den korrekte rav pandelampe

De mange rav pandelamper kommer i forskellige former og kraftighed af lysstyrke. Er de meget kraftige i UV-lyset, har man størst chance for at finde meget rav. Det er det, da stykkerne lyser mere op ved mere lys. Man kan undersøge hvor mange LED-enheder lygten har.

Det er vigtigt at have ravbriller på ved brug af de kraftige lamper. UV-lyset kan som bekendt fra solen skade ens øjne og syn. Når du skal vælge en pande ravlygte til den populære ravjagt, er det vigtigt at tænke på, om du på din ravjagt vil gå i vand – og i så fald: hvor dybt vand du vil gå på. Her skal du kigge på den såkaldte keglestyrke. Keglestyrke er styrken af ravlygtens lys. På en skala fra 1 til 10, hvoraf 10 er kraftigst, skal du alt efter vandets dybde vælge en rav pandelampe med en kegle styrke, der passer. Jo dybere vandet er, des højere skal keglestyrken være. Du bør derfor være opmærksom på hvor du ønsker at bruge din rav pandelampe, da det ikke er uden betydning i forhold til hvilken type du skal vælge.

En ravlygte af god kvalitet er vigtig

Dem der vælger at gå all in på udstyr, vil opleve en stor tilfredsstillelse, når de tager på stranden med deres nye ravlygte eller rav pandelampe. Med den rigtige lyskegle, belysning og rækkevidde vil det blive legende let at sortere rav fra sten som ligner rav.

På hjemmesiden ravfund.dk sikrer du dig ikke bare en pande avlygte, der kan klare jobbet til perfektion, men du sikrer dig også en god, sikker og tryg onlinehandel. Der er sørget for en hurtig levering, så får du ideen om at erhverve dig en ravlygte mandag morgen, og så er du klar til at tage på ravjagt med familien allerede den først kommende weekend.

At finde rav kan være en perfekt måde at lokke børn og andre personer i husstanden væk fra mobiltelefonen, der ellers kan virke som en magnet på nogen. Her er I sammen om at finde noget, og det kan hurtigt blive en herlig leg for alle parter, når begejstringen over fund opleves.