Skal du på ferie til London?

Skal du på ferie til London?

april 9, 2022 0 Af admin

Har du planer om at tage på ferie til London, er der ingen tvivl om, at du kan få en rigtig god tur. London er en utrolig fed by at rejse rundt i, og der er så mange ting at opleve, så du dårligt nok kan nå en brøkdel af det på den tid, du skal være der. Derudover er der jo også mange billige flybilletter til London, så det er meget billigt at komme frem og tilbage, hvilket gør det til en oplagt feriedestination.

Mangler du nye persienner derhjemme, så læs mere om billige udendørs persienner nu.

Ting at opleve i London

Der er rigtig mange sjove og spændende ting at opleve i London. Og det hele er som regel på måske verdens bedste niveau, uanset om vi snakker gode restauranter, fodbold i verdensklasse, musicals eller hvad du nu ellers har lyst til at se i storbyen. Der er noget for enhver smag, og har du måske bare lyst til at shoppe lidt, er der jo også rigtig gode shoppingmuligheder for dig i den engelske hovedstad. Så du kan nemt finde masser af ting at få tiden til at gå med.

Nemt at komme rundt

Så er det jo også bare dejligt nemt at komme rundt i London. Der er jo et eksemplarisk undergrundssystem, hvor du kan komme hele byen rundt, uanset hvor du så ellers skal til. Her kan det være en fordel for dig at få et Oyster Card hjemmefra, som gør det nemt for dig at rejse med tuben. Det fungerer langt hen af vejen ligesom vores rejsekort herhjemme, og det er nemt at bestille på nettet, så du har det klar, når du ankommer til den engelske storby. Så kan du nemt bo i udkanten af London og stadig have nemt ved at komme til centrum.

Masser af gode hoteller

Sidst, men ikke mindst, må vi heller ikke glemme, at der findes masser af gode hoteller i London. Så du skal ikke være bange for, at du ikke kommer til at sove godt, når du skal til London, såfremt du ender med at vælge at bo på en af disse gode hoteller. Dog er priserne også skruet godt op, desto mere centralt du gerne vil bo, så det handler om at finde den gyldne middelvej, hvor du kan bo godt, uden at du bliver ruineret af det. Så du skal finde ud af med dig selv, hvor tæt på centrum du fx gerne vil bo.