5 tips til at falde nemt i søvn

5 tips til at falde nemt i søvn

marts 25, 2022 0 Af admin

Har du problemer med at falde i søvn, har du her et par gode tips til, hvordan det bliver nemmere for dig.

Find røde kedeldragter her.

Stå tidligere op

Det første tip er at stå noget tidligere op. Hvis du plejer at stå sent op, har du også svært ved at falde i søvn ved normal sengetid om aftenen. Står du i stedet op klokken 5 eller 6 om morgenen, kan det være nemmere for dig at falde i søvn, når du rammer puden.

Find det bedste og billigste termotøj her.

Lav fysisk arbejde i løbet af dagen

Så kan det også være godt at udmatte dig selv fysisk. Hvis din krop er træt, er det nemmere for den at falde til ro i sengen. Så er du ikke meget aktiv i løbet af din dag, er det en god idé at gøre noget ved det.

Undgå brug af skærme en time før sengetid

Hvis du har mulighed for at undgå at bruge en skærm en time før din sengetid, er det også godt. Vores hjerner bliver utroligt stimuleret af de skærme, vi bruger i dag, så stop fx med at bruge din mobil i sengen, hvis du har for vane at gøre det.

Køb en god seng

Så er det også smart af dig at bruge penge på at købe en god seng. Jo bedre en seng du har, desto nemmere vil du også have ved at falde i søvn. Ligger du dårligt i din nuværende seng, er det jo bare med at få den skiftet ud til en bedre model, så du kan sove meget bedre.

Undgå at indtage koffein senere på dagen

Og her til sidst er det også godt at undgå at indtage koffein senere på dagen. Efter aftensmaden bør du ikke indtage mere koffein, da det kan gøre det meget sværere for dig at falde i søvn og få en god nattesøvn. Så selvom det kan være svært at vænne sig til, kan det lige nu være det, der holder dig vågen, når du rammer din pude.