Her finder du Streetfood i København

Her finder du Streetfood i København

juli 15, 2019 0 Af admin

I storbyer verden over er fænomenet Streetfood utrolig populært. Det er et bredt begreb, som i alt sin enkelthed omhandler mad tilberedt og serveret på gaden. Derfor har København naturligvis også sine steder, hvor det er muligt at finde Streetfood. Det kan være en fantastisk oplevelse, fordi det typisk er frisktilberedt mad, som også har sin charme, da det bliver serveret på gaden og typisk er til ret lave priser, sammenlignet med hvis du gik ind på en sædvanlig restaurant for at spise.

Men hvis man ikke kender så godt til København; hvor skal man så gå hen for at spise Streetfood? Det vil jeg i denne artikel give dig et par tips til. Så ved du, hvor du skal gå hen, hvis du er i København og pludselig får lyst til at indtage en gang lækkert Streetfood med en skøn smag til få penge.

Find inspiration på andre kilder

Det første, jeg vil anbefale dig at gøre, er at læse anmeldelser og guides fra de større medier. De har oftest en række historier og anmeldelser af de steder, hvor du kan få Streetfood. Så kan du danne dig et billede ud fra, hvad de skriver og synes om de enkelte steder. Som sagt er der flere medier, som skriver om netop disse emner. Jeg kan anbefale dig at aflægge visit hos KBH.dk – de har en masse interessante artikler og historier om ting, der sker i København: Herved inklusiv gode spisesteder, som også inkluderet Streetfood. Så kan du blive en anelse klogere bare ved at læse et par artikler.

De større medier som fx TV2, Danmarks Radio og Politikken er ofte også flinke til at have nogle gode guides omkring de bedste gade-restauranter i København. Det vigtigste er, at du får prøvet lidt af hvert, så du kan danne dine egne erfaringer: Det er jo trods alt dine smagsløg, som skal kunne lide den mad – og ikke en eller anden journalist ansat på et større landsdækkende eller lokalt medie. Dog kan deres inspiration være utrolig behjælpelig, hvis du er på bar bund og ikke aner, hvor du skal kigge hen for at sætte tænderne i det lækreste Streetfood. 

Tag rundt i Indre København

Næste tip, jeg vil give dig, er at gå rundt i Indre København. Her er disse Streetfood-steder på stort set hvert evig eneste gadehjørne. Så kan du gå forbi og lade dine duftsanser guide dig derhen, hvor du har lyst til at spise. Det kan være, du har lyst til noget asiatisk inspireret i dag. Måske har du endda lyst til lidt stærk mad? Uanset hvad kan du finde det hele, hvis blot du går en tur rundt i Indre København: Her er flere steder at spise Streetfood, end ud umiddelbart kan nå at tælle til.

Og efter en lille gåtur har du sikkert fundet frem til et sted, som serverer lige præcis den type, du har lyst til at spise. Finder du et sted, du kan lide, ved du også, hvor du skal gå hen, når trængen efter Streetfood melder sig igen.