Nyd dig selv mere i din hverdag, og oplev glæden

Nyd dig selv mere i din hverdag, og oplev glæden

september 29, 2020 0 Af admin

Det kan være svært at give sig selv tid til en smule selvforkælelse, når hverdagen står på arbejde, aftaler og så skal du oven i det også lige nå hjem og lave noget lækker mad til familien. Det betyder dog bare, at det er endnu mere vigtigt, at du giver dig selv opmærksomhed. På den måde kan du blive gladere og måske endda mere afstresset i hverdagen.

Anskaf sexlegetøj, og bliv mindre deprimeret

Det kan være virkelig fantastisk at finde det helt rigtige sexlegetøj, og selvom der findes mange forskellige underkategorier inde for sexlegetøj genren, så er det værd at lede efter det helt rigtige. Det kan eksempelvis være vibratorer eller andet legetøj, som kan hjælpe dig med at få en orgasme. Når du får en orgasme, så udløser din hjerne nemlig dopamin, og det bliver man glad i låget af.

Sæt ”mig-tid” af til dig selv

For at du ikke glemmer dig selv, så kan det være en god idé at lave date-nights med dig selv eller din partner. På den måde så kan du sige fra overfor andre aftaler, og du ved måske, at lige den dag skal I spise tidligere, så børnene kommer hurtigt i seng. Det giver dig desuden noget, som du kan se frem til. Hvis du er mere fascineret af det spontane, så kan du også vælge at prioritere det, men ved at have sexlegetøj i sengeskuffen, så er det altid nemt lige at gribe fat i det og udleve nogle frække fantasier alene eller med en anden.

Undersøg det store udvalg

Der findes så meget sexlegetøj i dag. Er du måske ikke så fascineret af den samme gamle dildo, så kan du vælge at udvide din samling af legetøj og måske tilføje elementer, som du ikke før har overvejet. Gå på opdagelse og bliv inspireret.